Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Înainte de a utiliza acest site, va rugăm să citiți cu atenție enunțurile de mai jos, care se aplică acestui site și tuturor materialelor din interiorul lui.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.

 1. Descrierea platformei

Platforma www.stycle.ro este deținută de către societatea SC Glajaria Medias, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/1007/2019, RO41050758, denumită în continuare Stycle.

Stycle pune la dispoziția clienților săi, prin intermediul platformei, produse din sticlă reciclată/upcycled care pot fi achiziționate prin comandă unică.

 1. Scopul termenilor și condițiilor

Prezentul document reglementează condițiile de utilizare ale platformei de către vizitatori și clienți, precum și modalitatea în care produsele vândute în cadrul platformei pot fi cumpărate. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între Stycle și clienți, producând așadar efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor. Modificarea acestora.

Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:

 1. Prin efectuarea unei vizite în cadrul platformei de către orice vizitator;
 2. Prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii și condițiile platformei” la momentul creării oricărui cont de utilizator în cadrul platformei;
 3. În procedura de plasare a comenzii, pentru clienții care comanda fără cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii și condițiile platformei”;

Stycle își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi “Termenii și Condițiile generale de utilizare” în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@stycle.ro.

 1. Utilizarea platformei. Crearea contului de utilizator.

Platforma poate fi accesata de către orice persoană, în scopul informării despre produsele Stycle sau în scopul achiziționării acestora. Utilizarea platformei în orice scop ilicit sau imoral este interzisă.

Pentru plasarea unei comenzi, orice vizitator poate alege între plasarea unei comenzi fără crearea unui cont de utilizator sau plasarea unei comenzi cu crearea prealabilă a unui cont de utilizator.

Prin crearea unui cont de utilizator, utilizatorul înțelege și acceptă că datele sale personale furnizate prin formularul de creare cont (https://www.stycle.ro/contul-meu) vor fi colectate și prelucrate în scopul vânzării către utilizator a produselor Stycle și în scop de reclamă și marketing.

În vederea creării contului de utilizator, după furnizarea datelor personale solicitate prin formularul de creare cont, platforma va solicita acceptarea prin bifare a termenilor și condițiilor platformei. În acest sens, crearea unui cont nou de utilizator este permisă numai dacă se bifează acceptarea termenilor și condițiilor platformei.

Totodată, prin acceptarea termenilor și condițiilor, utilizatorul își dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document și a politicii de confidențialitate.

 1. Plasarea unei comenzi

Prin intermediul platformei pot fi achiziționate produse astfel cum acestea apar pe pagina https://www.stycle.ro/. Produsele disponibile la vânzare pe platforma Stycle pot varia în funcție de stocuri sau de alte motive.

Orice persoana poate plasa o comanda pe platforma Stycle astfel:

 1. Clientul alege produsele prin selectarea acestora și a cantității dorite;
 2. Clientul introduce produsele în coș, fiind informat despre valoarea totală de plată;
 3. Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expediție, date de facturare, alte date după caz) și apasă butonul „Trimite comanda” acceptând în prealabil termenii și condițiile platformei;
 1. Prețul produselor

Prețul produselor este afișat în pagină.

Produsele vor fi livrate la adresa specificată de client în formularul de comandă. În cazul în care se dorește specificarea anumitor observații legate de livrare, precum: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acest lucru va fi posibil prin introducerea specificațiilor în zona de „observații” din pagina de finalizare a comenzii.

 1. Anularea unei comenzi

Comanda poate fi anulată în orice moment dacă ea nu a fost încă expediată.

 1. Drepturi și obligații

Vizitatorii și clienții platformei au obligația:

 1. de a folosi platforma cu bună credință, numai în scopul informării cu privire la produsele Stycle și/sau al cumpărarii acestor produse;
 2. de a respecta drepturile de autor ale Stycle
 1. Garanții

Produsele comercializate pe platforma respectă toate standardele de calitate și siguranță în vigoare, inclusiv în ceea ce privește ambalarea și etichetarea.

 1. Drepturi de autor

Stycle deține drepturi de autor și/sau după caz un drept de folosință asupra platformei, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafică web, scripturi și orice alte date din cadrul platformei, precum și asupra denumirii „Stycle”. Pe cale de consecință, vizitatorii platformei și clienții sunt obligați să respecte dreptul de autor al Stycle, sub sancțiunile prevăzute de lege.