Metode de plată

METODE DE PLATĂ

Ramburs

Varianta de plata ramburs presupune achitarea comenzii tale în momentul livrării sale.

Costul său este format din costul produselor comandate + transportul.

Curierul care face livrarea îți va cere să efectuezi plata, urmând ca produsele comandate de tine să intre imediat în posesia ta. Avantajul efectuării plății în manieră ramburs este că poți plăti pentru produsele comandate în momentul în care ajung la destinație, adică la tine.

Produsele vor fi livrate la adresa specificata de client în formularul de comanda. În cazul în care se dorește specificarea anumitor observații legate de livrare, precum: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acest lucru va fi posibil prin introducerea specificațiilor în zona de „observații” din pagina de finalizare a comenzii.

Este important ca tu sau o altă persoană sa fie prezentă la adresa indicată pentru a intra în posesia comenzii. Livrarea se poate face și la o altă adresă indicată de tine (un vecin, la locul de muncă etc).

Asigură-te că ai oferit toate informațiile necesare curierului pentru a putea livra coletul. În cazul în care nimeni nu este prezent la adresa indicată, curierul va mai încerca încă de 1-2 ori, în zilele următoare.