Livrare

LIVRARE

Produsele comandate se livrează în toată țara exclusiv prin curier. Produsele Stycle se afla în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Produsele sunt ambalate cu deosebită grijă, corespunzător expedierii prin curier a obiectelor de sticlă.

La ambalarea produselor noastre utilizăm doar ambalaje de hârtie și carton.

Opțiunile și termenele de livrare sunt următoarele:

Curier Rapid – pentru produsele compatibile cu astfel de livrare și în aria de acoperire a Dragon Star Curier.

Costul de transport prin curier rapid este fix: 19 RON pentru comenzile sub 300 RON și gratuit pentru cele peste 300 RON.

Stycle poate livra la comandă o cantitate mai mare de produse. Pentru a comanda o cantitate mai mare de 100 de bucăți/produs, prețurile sunt negociabile. Vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@stycle.ro sau la telefon 0741 534 838 urmând ca o atare comandă să fie considerată fermă numai după ce Stycle confirmă acceptarea comenzii.

Ridicare personală din Mediaș – după confirmarea comenzii și a stocului. Această opțiune nu implică niciun cost de transport.

Timp de livrare

Timpul necesar livrării produselor poate depinde de disponibilitatea produselor noastre și detalii de livrare comunicate.

Durata de livrare este de minimum 48 de ore de la procesarea comenzii și maximum 5 zile. Menționăm că se fac livrări doar în zilele lucrătoare.

În cazul în care dorești să primești produsele noastre mai repede decât livrarea standard, contactează-ne la contact@stycle.ro înainte de a plasa comanda pentru a găsi opțiunea cea mai potrivită pentru tine.