Politică de confidențialitate

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Îți mulțumim pentru atenția acordată paginii de internet www.stycle.ro

Protecția datelor tale este extrem de importantă pentru noi. În ceea ce urmează îți prezentăm ce se întâmplă cu datele tale.

SC Glajaria Medias SRL, cu denumirea comercială Stycle este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiți și răspunde de datele tale cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Datele companiei:

S.C. Glajaria Medias SRL

Medias, Ghioceilor 96, 551071

ROMÂNIA

CUI RO41050758

J32/1007/2019

Reprezentant legal: Oltean Laurean

Ce date colectăm de la tine?

Pentru orice achiziție de pe site-ul stycle.ro  solicităm următoarele date, numite în continuare date esențiale:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa completă
  • Email
  • Număr de telefon

Particularități:

În funcție de tipul de logare pe care îl folosești, la datele esențiale se pot adăuga următoarele: Facebook ID Google ID, dacă alegi să îți creezi un cont / să te loghezi folosind una dintre aceste platforme.

În funcție de modalitățile de plată / livrare pentru care optezi la achiziția produselor, la datele esențiale se pot adăuga și alte date/

În funcție de statutul juridic – persoană fizică sau juridică – la datele esențiale se pot adăuga anumite date precum: nume companie, CUI, adresa de livrare etc

De ce colectăm aceste date despre tine?

Pentru procesarea corectă a comenzilor.

Pentru a identifica comanda ta atunci când ne soliciți ajutorul telefonic, pe email sau în mesageriile de pe rețelele sociale.

Pentru a te notifica, în cazul în care se produce o schimbare în livrarea comenzii.

Pentru a personaliza conținutul afișat în funcție de comportamentul tău pe site

Pentru a te informa despre viitoarele produse puse în vânzare pe stycle.ro, în urma unui acord în prealabil din partea ta.

Cine are acces la datele tale?

Angajații Stycle.

Cât păstrăm datele tale?

Datele tale sunt păstrate pe toată durata deținerii unui cont de utilizator pe site-ul stycle.ro. Dacă dorești ștergerea contului de utilizator, te rugăm să ne transmiți un email pe [email protected] cu subiectul “Ștergere cont”.

Garanții

Stycle garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații sunt folosite pentru a trimite clientului informații despre comenzile efectuate și stadiul tranzacției , precum și pentru comunicarea necesară derulării tranzacției.

Stycle se obligă ca datele personale ale Clienților să nu fie difuzate către terți și nici să nu fie făcute publice.

Prin abonarea la Newsletter, Clientul își dă acordul de a fi informat periodic despre ofertele special, promoțiile, noutățile apărute pe site etc. Dezabonarea de la Newsletter se poate face ușor, oricând, prin accesarea unui link din subsolul oricărui newsletter.

Stycle respectă drepturile ce sunt conferite Clientului  de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Stycle nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Stocarea datelor

Datele colectate sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor tale cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

Accesul și prelucrarea datelor

Datele tale pot fi transmise și prelucrate în cadrul companiei noastre SC Glajaria Medias SRL și în cadrul companiilor cu care colaborăm pentru a-ți putea oferi produsele și serviciile achiziționate de tine. Acestea includ banca (BCR) si compania de curierat (SC Dragon Star Curier), furnizorul softului contabil (CIEL) și compania de contabilitate (ENSIS SRL). Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele tale în scopuri de marketing.

Drepturile tale legate de prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Dreptul la acces:

Este dreptul tău de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. În cazul în care dorești aceste informații, te rugăm să ne trimiți un e-mail la [email protected]

2. Dreptul la portabilitate:

Este dreptul tău de a obține o copie a datelor tale cu caracter personal furnizate de tine pe care noi le prelucrăm prin mijloace automate în baza acordului cu tine și pentru a-ți putea oferi produsele și serviciile achiziționate. În cazul în care dorești aceste informații, te rugăm să ne trimiți un e-mail la [email protected]

3. Dreptul la rectificare:

Este dreptul tău de a solicita rectificarea datelor tale cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt incorecte sau incomplete. În cazul în care ai deja un cont pe alternative.blue, rectificarea se poate face prin intermediul contului respectiv. În cazul în care nu ai un cont, te rugăm să ne trimiți un e-mail la [email protected]

4. Dreptul la ștergerea datelor:

Este dreptul tău de a opta oricând pentru ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de SC Glajaria Medias SRL, cu excepția următoarelor situații:

  • ai o solicitare nerezolvată în progres;
  • ai o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
  • ai o datorie neplătită la SC Glajaria Medias SRL, indiferent de metoda de plată;
  • ai efectuat o achiziție, datele tale cu caracter personal în legătură cu tranzacția efectuată fiind necesare păstrării în actele contabile, conform legislației în vigoare.

5. Dreptul de a te opune prelucrării bazate pe interes legitim:

Este dreptul tău să te opui prelucrării datelor tale cu caracter personal bazate pe interesul legitim în cadrul SC Glajaria Medias SRL. Astfel, SCGlajaria Medias SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor tale sau în baza unor proceduri judiciare.

6. Dreptul de a te opune marketingului direct:

Este dreptul tău să te opui marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Te poți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
  • modificând setările contului tău pe pagina de internet alternative.blue.

7. Dreptul la restricționarea prelucrării:

Este dreptul tău de a solicita ca SC Glajaria Medias  SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor tale cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă te opui prelucrării în baza interesului legitim în cadrul SC Glajaria Medias SRL, aceasta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmi că datele tale cu caracter personal sunt incorecte, SC Glajaria Medias SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • dacă prelucrarea este ilegală, poți să te opui ștergerii datelor cu caracter personal și să soliciți restricționarea utilizării datelor tale cu caracter personal.
  • dacă SC Glajaria Medias SRL nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ți apăra drepturile în instanță.

Exercitarea drepturilor

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru îți stă la dispoziție întotdeauna pe [email protected]

Responsabilul cu protecția datelor

Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Poți contacta responsabilul cu protecția datelor pe [email protected], menționând “Protecția datelor cu caracter personal” în subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă ești de părere că SC Glajaria Medias SRL îți prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, contactează-ne pe [email protected] De asemenea, este dreptul tău de adresa o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate

Orice actualizarea a Politicii de Confidențialitate îți va fi adusa la cunoștință printr-un e-mail. Cea mai recentă versiune a Politicii de Confidențialitate este disponibilă în permanență pe pagina noastră de internet.